Na osnovu Pravilnika o ispitima i kategorizaciji košarkaških sudija KSS član 4. Regionalni koordinator za suđenje RKS Istočne Srbije obajvljuje KONKURS -OGLAS za sticanje zvanja "košarkaški sudija". Svi zainteresovani kandidati mogu da se prijave do 31.08.2017. godine. na telefone :

069/40-45-043 Radojković Miroslav e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
064/32-33-512 Zdravković Stefan e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Seminar - obuka za kandidate obaviće se nakon prikupljenih prijava. Mesto održavanja seminara biće naknadno objavljeni. Molim i sve klubove sa Regiona da ukoliko među svojim igračima procene da bi pojedinci mogli da se bave suđenjem iniciraju potencijalne kandidate i time doprinesu obostranom unapređenju i razvoju košarke na Regionu.
Kandidat koji se prijavi na konkurs-oglas mora da uz popunjeni obrazac prijave dostavi i izvod iz matične knjige rođenih i uverenje da je državljanin Republike Srbije

Regionalni kordinator za suđenje
RKS Istočne Srbije
Radojković Miroslav, s.r.