U prilogu se nalazi saopštenje broj 2 posle odigranog finalnog turnira u kategoriji RKS juniorki. Turnir je održan od 11. do 13. maja u Aleksincu.

Komesar MK RKS finalnih turnira je dostavio Sapštenje broj 2 posle odigranog finalnog turnira u kategoriji juniora koji je održan od 11. do 13. maja u Pirotu. Saopštenje je u prilogu.

Objavljujemo Saopštenje broj 4 finalnog turnira u kategoriji pionira koji je održan od 11. do 13. maja u Beogradu. Saopštenje je u prilogu.

Komesar MK finalnih turnira je dostavio Saopštenje broj 2 posle završenog turnira u konkurenciji pionirki koji je održan u Kladovu. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Komesar MK finalnih turnira je dostavio Saopštenje broj 2 sa završenog turnira u Kraljevu u kategoriji kadeta RKS. Saopštenje se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 20 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 19 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 18 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 17 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 16 za Kvalitetnu ligu RKS Istočne i Južne Srbije koje se vodi iz iste. Saopštenje je u prilogu.