Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 5 za Međuregionalne kvalifikacije u kategoriji kadeta. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 4 za Međuregionalne kvalifikacije u kategoriji kadeta. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 3 za Međuregionalne kvalifikacije u kategoriji kadeta. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 2 za Međuregionalne kvalifikacije u kategoriji kadeta. Saopštenje je u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 3 za Kvalifikacije Jedinstvenih liga u kategoriji juniora. U kategoriji juniora u Roda juniorskoj ligi Srbije, plasman je ostvarila ekipa OKK Konstantina iz Niša. Saopštenje sa delegiranjima i terminima je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 1 za Međuregionalne kvalifikacije u kategoriji kadeta. Saopštenje je u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 2 za Kvalifikacije Jedinstvenih liga u kategoriji juniora i kadeta. U kategoriji kadeta u Triglav kadetskoj ligi Srbije plasman je ostvarila KA Mladost iz Zaječara a za popunu Roda juniorske lige turnir se igra u nedelju 24. septembra 2017. godine u Dimitrovgradu. Saopštenje sa delegiranjima i terminima je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Saopštenje broj 2 posle odigranih kvalifikacija za jedinstvenu žensku ligu Srbije. Učesnik Jedinstvene ženske kadetske lige Srbije sa regiona Istočna Srbija je UŽKK Student. Saopštenje je u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje saopštenje broj 1 za kvalifikacije Triglav kadetske lige Srbije. Saopštenje se nalazi u prilogu.

U prilogu se nalazi saopštenje broj 1 za kvalifikaciju jedinstvene lige u kategoriji kadetkinja. Kvalifikacije se igraju u SUBOTU 16.09.2017. godine u Beloj Palanci. Licenciranje ekipa će se izvršiti u PETAK 15.09.2017. godine u 11.00 časova u kancelariji RKS Istočna Srbija. Ekipa koja nije uradila licenciranje igračica uz priloženi lekarski pregled i kartone igračica, neće imati pravo nastupa na utakmicama.