Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje Zapisnik sa sastanaka mlađih kategorija za Međuregionalnu, Prvi stepen - devojčice i Regionalnu ligu. Zapisnik se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje kalendar kao i predlog grupa za Međuregionalnu ligu RKS. Dokumenta se nalaze u prilogu.

U prilogu maila se nalazi konačno saopštenje finalnog turnira Roda juniorske lige Srbije koji se odigrao 02. do 04. juna u Železniku.

Komesar Jedinstvene RODA juniroske lige Srbije je dostavio izmene u vidu službenih lica za prvi dan turnira i satnice utakmica za drugi i prvi dan odigravanja. Saopštenje sa izmenama se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS IStočna Srbija objavljuje završne izveštaje Kvalitetne lige i II stepena. Izveštaji se nalaze u prilogu.

Finalni turnir Roda juniorske Jedinstvene lige Srbije, u organizaciji KK Crvena Zvezda, odigrava se od 02. do 04. juna 2017. godine u Železnik, ul. Stjepana Supanca 15a. Saopštenje sadrži delegiranje za prvi dan turnira a ostala dva dana biće naknadno delegirana.

U Dimitrovgradu, u SC Park, ul. Teslina bb, se od 26. do 28. maja 2017. godine održao Finalni turnir kadeta - Triglav. Saopštenje sa konačnim rezultatima se nalazi u prilogu.

Objavljujemo Saopstenje broj 4 sa Finalnog MK turnira KSS u kategoriji U19 JUNIORKI 98 - kvalitetna medjuregionalna liga. Turnir se odigrao od 18. do 21. maja 2017. godine u hali sportova, ul. Ibarski kej BB u u Kraljevu. Saopštenje je u prilogu.

Objavljujemo Saopstenje broj 2 sa Finalnog MK turnira KSS u kategoriji U17 KADETI 2000  - kvalitetna medjuregionalna liga. Turnir se odigrao od 19. do 21. maja 2017. godine u velikoj sali Spensa, ul. Sutjeska 2 u Novom Sadu. Saopštenje je u prilogu.

U Dimitrovgradu, u SC Park, ul. Teslina bb, se od 26. do 28. maja 2017. godine održava Finalni turnir kadeta - Triglav. Saopštenje sa terminima i delegiranjima službenih lica se nalazi u prilogu.