Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresare službenih lica kao i adresar klubova koji učestvuju u takmičenju 1 MRL Istok, koje se vodi iz iste. Adresari su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresar klubova i delegata 2 ŽLS Jug B lige koja se vodi iz iste. Adresar klubova i delegata za sezonu 2017/2018. godinu se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresare klubova, sudija i delegata za Letnju seniorsku ligu 2017. godine. Adresari se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresar delegata mlađih kategorija za sezonu 2016./2017. Adresar se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresare službenih lica za takmičenje 2 ŽLS Jug B. Adresari su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresare sudija i delegata regiona Istočna Srbija koji učestvuju u MK takmičenjima. Adresari su u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresare sudija i delegata u takmičenju 1MRL Istok. Adresari se nalaze u prilogu.

RKS Istočna Srbija objavljuju potrebne adresare klubova za seniorska takmičenja koja se vode iz kancelarije RKS Istočna Srbija. Adresari 1 MRL Istok i 2 ŽLS Jug B se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje adresare službenih lica i klubova koji učestvuju u MK takmičenju na regionu Istočne Srbije. Adresari su u prilogu.