Objavljujemo pregled službenih lica koja nisu izmirila članarinu za sezonu 2018/19. Nalaže se komesarima seniorskih i mk takmičenja, da navedena službena lica ne delegiraju, sve do okončanja suspenzije.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Odluku o predlogu komesara 1 MRL istok i 1 ŽRL jug 2, čije usvajanje će biti na sednici Upravnog odbora KSS. Odluka u prilogu.

U prilogu je Dnevni red za sastanak sa komesarima KSS liga. Dnevni red sadrži datum septembarskog prelaznog roka, datum prijave ekipa za seniorska takmičenja kao i datum za izmirenje prve rate članarine.

U utorak, 30. jula 2019, održan je sastanak Takmičarske komisije KSS čije Odluke i zaključke objavljujemo u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Odluke sa sastanka koji je održan 20. juna 2019. godine. Odluke se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS istočna Srbija objavljuje dugovanja klubova iz sezone 2018/2019, ka istoj. Mole se klubovi da u što skorijem roku izmire svoja dugovanja kako bi mogli da steknu uslove za izdavanje odobrenja/dozvole za takmičarsku sezonu 2019/2020. Izmirenje dugovanja po svim osnovama, je uslov za dobijanje odobrenja/dozvole za takmičenja. Rok za predaju dokumentacije je pomeren do 1. juna 2019. godine. Tabela sa dugovanjima se nalazi u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Završne tabele seniorskih liga KSS u sezoni 2018/2019. Tabele se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je dostavila Odluke o nadležnostima delegiranja kao i vođenja takmičenja. Odluke su u prilogu.

Takmičarska komisija KSS je donela Odluku o organizatorima finalnih turnira Međuregionalnih liga u konkurenciji pionirki, kadeta i juniora, kao i obavezama komesara i kancelarija. Odluka je u prilogu.