Utakmice 14.kola 1MRL Istok između KK MLADOST VESNA - OKK SOKOBANJA odigraće se u subotu 27.1.2018.god sa početkom od 19:00. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata posle 13. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 13. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Promena termina utakmice 13.kola 1MRL Istok između OKK SOKOBANJA - KK JASTREBAC za nedelju 24.12.2017.god od 15:00. Službena lica ostaju ista. 

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 12. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Utakmice 12.kola 1MRL Istok između KK JUGBASKET - OKK SOKOBANJA igra se u petak 15.12.2017.god od 19:30. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 11. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Promena termina utakmice 11.kola 1MRL Istok između KK MLADOST VESNA - KK NIŠ za nedelju 10.12.2017. od 20h. Službena lica ostaju ista.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 10. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje evidenciju izrečenih kazni i uplata kao i izveštaj datih koševa posle 9. odigranog kola 1 MRL Istok. Još jednom podsećamo klubove da je veoma važno poštovati date rokova uplata dugovanja po kaznama. Evidencija kao i izveštaj se nalaze u prilogu.