U prilogu se nalazi flajer najave ovogodišnjeg sudijskog kampa na Kopaoniku kao i upitnik koji sudije treba da popune i pošalju.

Sudijska komisija KSS je dostavila poziv sa kriterijumima za ponovno testiranje sludija za 3x3 takmičenje. Testiranje će se održati 19. maja u Kući košarke u Beogradu. U prilogu se pored poziva i kriterijuma, nalazi i upitnik koji je potrebno popuniti i poslati putem maila najkasnije do 11. maja 2018. godine.

Koordinator za 3x3 je dostavio rezultate testiranja sudija koje je održano u Kragujevcu. Spisak sa rezultatima se nalazi u prilogu.

Sudijska komisija KSS je dostavila listu sudija za turnir regiona za dečake 2004. godište koji se održava u Kragujevcu. Lista sudija, satnica i delegiranja, pravila igre za pionire, se nalaze u prilogu.

U prilogu objavljujemo poziv za polaganje za zvanje Nacionalni i Regionalni sudija kao i listu kandidata. Sudije su dužne da na imejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  potvrde dolazak na seminar najkasnije do ponedeljka 07.05.2018 godine do 12,00 časova.

Dana 03.05.2018.  godine (ČETVRTAK) u sali PRESS CENTRA u SC ČAIR sa početkom u 20.30 sati. Video prezenetacija klipova sa utakmica 1 MRL ISTOK. Obavezno prisustvo sudija sa 1 MRL a počeljno je da prisustvuju i ostale sudije.

Regionalni koordinator
Miroslav Radojkovic

Sudijska komisija KSS je dostavila listu sudija za turnir regiona za dečake 2005. godište koji se održava u Kragujevcu. Lista sudija, satnica i delegiranja, pravila igre za pionire, se nalaze u prilogu.

Dana 26.04.2018. godine (ČETVRTAK) u sali PRESS CENTRA u SC ČAIR sa početkom u 20.30 sati  održaće se video prezentacija klipova sa utakmica 1 MRL ISTOK. Obavezno prisustvo sudija sa 1 MRL a poželjno je da prisustvuju i ostale sudije.

Regionalni koordinator
Miroslav Radojkovic

Sudijaska komisija KSS je dostavila poziv sa mestom, satnicom i temama za ispit za sudije za sticanje zvanja Nacionalni i Republički sudija. Poziv i sve ostale informacije se nalaze u prilogu.

Dana 19.04.2018.  godine (ČETVRTAK)  u  sali PRESS CENTRA u SC ČAIR  sa početkom u 20.30 sati regionalni koordinator, održaće sastanak sa sledećim tačkama:
- Upoznavanje sudija sa ciljevima SK KSS i planom za dalju edukciju sudija
- Video prezentacija klipova sa pojedinih utakmica.
- Diskusija i predlozi za dalje unapređenje rada i edukaciju sudija i delegata.

Regionalni koordinator
Miroslav Radojkovic