U prilogu se nalazi raspored i kalendar takmičenja Regionalna liga za nastavak.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje zapisnik sa MK sastanka regionalne lige na polusezoni. Zapisnik se nalazi u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija poziva MK klubove regionalne lige na sastanak na polusezoni. Sastanak je zakazan za SUBOTU 10. februar 2018. godine u 14.00 časova u Press sali hale Čair.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje kalendar kao i predlog grupa za Regionalnu ligu. Dokumenta se nalaze u prilogu.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje konačni spisak prijavljenih ekipa za Regionalnu ligu za dečake i I stepen devojčica. Spiskovi su u prilogu.

U nedelju 4. juna, u sportskom centru “Kraljevica“ u Zaječaru, održan je sedmi po redu ovogodišnji Mini-basket Festival u organizaciji KK Timok, a uz logističku podršku Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija. KK Timok se pokazao kao odličan domaćin i organizator sportskih manifestacija. Uz znak sećanja na tragično preminulog druga iz kluba – Savu Miletića, festival je od ove godine postao memorijalan i nosi njegovo ime.

RKS Istočna Srbija objavljuje izveštaj posle odigrane Regionalne lige. Izveštaj je u prilogu.