Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje najnoviji i jedini važeći obrazac pristupnice koji se koristi za prelazne rokove kao i za prvi upis igrača. Da bi obrazac bio važeći mora biti popunjen, potpisan i pečatiran. Na obrascu mora biti zalepljena slika igrača.U prilogu se nalazi i obrazac dvojni prelazak.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje obrazac za licenciranje igračica za 2 ŽLS Jug B. Obrazac je u prilogu. 

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje obrazac za licenciranje za 1 MRL Istok kao i raspored ekipa sa terminima za licenciranje. Klubovi su dužni da na zakazani datum licenciranja dođu sa popunjenom dokumentacijom ( popunjen i overen licencni spisak, važećim kartonima igrača za ovu takmičarsku sezonu, važećim lekarskim pregledom kao i dokazom o uplati trenerske licence ). Za sve dodatne informacije pozvati Komesara lige na broj 060 42 22 277.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje obrasce za licenciranje za MK takmičenja koja se vode iz iste. Molimo klubove da ispoštuju termine za licenciranje ( najraniji rok je 14. septembar a najkasniji sreda pred vikend početka takmičenja ) kao i potrebnu dokumentaciju za licenciranje ( urađen lekarski pregled, kartone igrača koji su važeći za ovu takmičarsku sezonu kao i popunjen, potpisan i pečatiran obrazac za licenciranje ). Obrasci se nalaze u prilogu.

U prilogu maila se nalaze obrasci za prijavu dečaka za regionalnu ligu i devojčica za prvi stepen. Obrasce je postrebno popuniti, pečatirati i poslati ISKLJUČIVO na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do PETKA 01. septembra 2017. godine do 12.00 časova. Naknadne prijave NEĆE se razmatrati.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje potreban obrazac za prijavu ekipa za kvalifikacije za kvalitetnu međuregionalnu MK ligu. Posebno obratiti pažnju na uslov za prijavu kluba u kategoriji juniora i kadeta ( klub mora imati seniorsku ekipu, dokument na linku http://www.rksis.rs/attachments/article/626/13_Organizacija%20mk%20takmicenja%20KSS%202017_2018_konacno.pdf  ) dok za kategoriju pionira nema uslova. Rok za prijavu ekipa je 25. avgust 2017. godine do 12.00 časova ISKLJUČIVO na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Naknadne prijave NEĆE se razmatrati.

U prilogu maila se nalazi obrazac za 1 MRL Istok koji je potrebno da popunite i pošaljete najkasnije do PETKA 25. avgusta 2017. godine do 12.00 časova ISKLJUČIVO na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.. Naknadne prijave NEĆE se razmatrati.

Kancelarija RKS Istočna Srbija objavljuje potreban obrazac za prijavu za 2 ŽLS Jug B koja se nalazi u prilogu. Poslednji rok za prijavu za takmičenje je PETAK 25. avgust 2017. godine do 12.00 časova. Prijave slati ISKLJUČIVO na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Naknadne prijave NEĆE se razmatrati.