Kancelarija RKS istočna Srbija objavljuje set dokumenata koji su potrebni za odigravanje utakmice. Novina u odnosu na prethodnu sezonu su COVID 19 izjave za igrače i pratioce, kao i za službena lica na utakmici. COVID 19 izjave su obavezna dokumentacija koja se dostavlja komesaru uz dokumentaciju.

Kancelarija RKS IS, iz koje se vode kvalifikacije za Roda/Triglav lige Srbije, objavljuje obrasce za licenciranje ekipa kao i OBAVEZNU izjavu igrača, trenera i pratilaca. Pored popunjenog obrasca za licenciranje, popunjenih kartona igrača i lekarskog pregleda, ove sezone je OBAVEZAN deo dokumentacije za licenciranje i Izjava igrača, trenera i pratilaca COVID 19 ( svi koji se nalaze na licencnom spisku ). Kompletnu dokumentaciju treba dostaviti komesaru Dušanu Vasiću na uvid u predviđenim terminima za licenciranje.

U prilogu se nalazi Izjava koju je potrebno da SVAKI igrač, trener i pratilac, koji će se naći na licencnom spisku ekipe, popuni i potpiše. Ova Izjava je sastavni deo dokumentacije za licenciranje ekipe za sezonu. Ostalu potrebnu dokumentaciju možete naći na linku http://www.rksis.rs/dokumenta/obrasci/2099-licenciranje-ekipa-1-mrl-i-1-zrl-09-09-2020 .

Licenciranje za takmičenja 1 MRL Istok kao i 1. ŽRL Jug 2, počinje od 14. septembra 2020. Klub je u obavezi da Komesaru takmičenja dostavi kompletnu i urednu dokumentaciju za licenciranje. Kompletna dokumentacija podrazumeva: popunjen obrazac za licenciranje sa potpisom i pečatom, lekarski pregled igrača, kartoni igrača sa slikom (odgovarajuća boja za godište igrača) kao i kopiju izvoda ili uplatnice za trenera ka UKTS.

U prilogu objavljujemo obrazac raskida ugovora.

U prilogu objavljujemo najnoviji obrazac Molbe kluba za prijem u članstvo Košarkaškog saveza Srbije. 

 Prijava ekipa za kvalifikacije Kvalitetnih liga KSSa ( Roda juniorska, Triglav kadetska muška i ženska liga ) je do 3. septembra 2020., prijava ekipa za kvalifikacije Međuregionalnih liga RKS ( juniori, kadeti i pioniri ) je do 4. septembra 2020. godine. kao i prijava za regionalnu ligu RKS istočna Srbija.
Obrasci prijava se nalaze u prilogu. Potrebno je da popunjen, pečatiran i potpisan obrazac, dostavite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do predviđenog roka.

U prilogu se nalazi sva potrebna dokumentacija za dobijanje Dozvole/ Odobrenja za sezonu 2020/2021. Novina u odnosu na prethodnu godinu je obrazac IZJAVA DZS RКS IS 2020_2021, koju je potrebno popuniti, potpisati od strane ovlašćenog lica, pečatirati i poslati uz popunjen ZAHTEV ZA IZDAVANJE DOZVOLE ZA SEZONU kao i svu potrebnu dokumentaciju iz DELA 5 obrasca. Obrazac izjave se dostavlja u cilju smanjenja dokumentacije koja je već dostavljena a nije došlo do izmena iste.

Takmičarska komisija KSS je dostavila obrazac ugovora o profesionalnom angažovanju igrača. Ugovor se nalazi u prilogu.