U prilogu se nalazi obrazac Potvrde učešća u KUP takmičenje kao i Organizacija KUP takmičenja, gde možete naći sve potrebne informacije. Molim Vas da popunjen, potpisan i pečatiran obrazac vratite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. zaključno sa 14. avgustom 2019. 

"U Prvom stepenu takmičenja OBAVEZNO učestvuju klubovi iz Prve muške regionalne lige (1.MRL, treći rang takmičenja), a po prijavi klubovi Druge muške regionalne lige (2.MRL, četvrti rang takmičenja) i Letnje muške lige (3.MRL, peti rang takmičenja).
Кlub koji u skladu sa propozicijama КUP takmičenja ima obavezu igranja u КUP takmičenju a ne igra КUP takmičenje, čini disciplinski prekršaj za koji će mu se izreći novčana kazna od 600 bodova od strane komesara takmičenja."

"U prvom stepenu takmičenja PO PRIJAVI učestvuju klubovi iz Prve ženske regionalne lige (1.ŽRLS, treći rang takmičenja), i Letnje ženske lige (3.ŽRL, četvrti rang takmičenja). Prvi stepen se igra u u TRI teritorijalne grupe SEVER i JUG 1 I JUG 2. Prohodnost klubova se određeje na sledeći način 1 ŽRL Seber 4 kluba, 1 ŽRL Jug 1 – 3 kluba, 1 ŽRL Jug 2 – 3 kluba." Dokument Organizacija KUP takmičenja možete naći na linku http://www.rksis.rs/komisije-kss/takmicarska/1695-tk-materijal-za-sastanak-sa-komesarima-01-08-2019 .