Od 1. novembra 2022. godine, prvi upis igrača vršiće se isključivo putem maila. Kao i do sada, za prvi upis je potrebno dostaviti: popunjen obrazac pristupnice koji možete naći na linku https://www.rksis.rs/dokumenta/obrasci/1189-tk-novi-obrazac-pristupnice-prebivaliste-dvojna-i-izjava-07-06-2018 , izvod iz matične knjige rođenih i kopija pasoša ili uverenje o državljanstvu. Ova tri dokumenta, i popunjen odgovarajući karton igrača ( sa zalepljenom slikom ), treba skenirati i poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Sve ukupno 4 skenirana dokumenta.
Kopija pasoša ili uverenje o državljanstvu NIJE potrebno ako se priloži novi obrazac izvoda iz knjige rođenih, u kom je upisano državljanstvo Republike Srbije.
Karton igrača će biti overavan i dalje u prostorijama kancelarije RKS Istočna Srbija.
Pristupnica mora sadržati sliku, popunjena sva polja (naziv kluba, EBR kluba, ime i prezime igrača, ime roditelja, datum i mesto rođenja, JMBG igrača, adresa stanovanja sa opštinom i gradom), kao i potpis igrača, osobe ispred kluba, pečat kluba, a za igrače mlađe od 14 godina, i potpis OBA roditelja.
Samo ovako kompletna dokumentacija biće prihvaćena.