Minibasket festival koji je trebalo da se održi u Svrljigu, 17. aprila, se odlaže do daljnjeg iz tehničkih razloga. Novi termin održavanja, biće blagovremeno najavljen.

U nedelju 17. aprila 2022. godine, sa početkom u 10.00 časova, održaće se minibasket festival, u Svrljigu, na otvorenim terenima "Pastirište". Popunjenu prijavu treba poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do utorka, 12. aprila 2022. godine, do 14.00 časova. Prijava za festival se nalazi u prilogu.

U nedelju 27.marta 2022. godine u Knjaževcu, održan je 22. minibasket festival, prvi po redu u ovoj sezoni. Festival je održan u hali Kaplar u Knjaževcu u organizaciji košarkaškog kluba „Knjaževac 1950“ i Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija.Na festivalu učešće je uzelo 240 dečaka i devojčica različitih uzrastnihkategorija iz sledećeh klubova sa našeg regiona: KK „Knjaževac 1950“, KK „Leda“ Knjaževac, KK „Trijumf“ Niš, KK „Svrljig“, KK „Mladost Vesna“ Bela Palanka, KK„Rtanj“ Boljevac i KK „Timok“ Zaječar.

U prilogu se nalazi raspored utakmica na minibasket festivalu u Knjaževcu, u nedelju 27. marta 2022. godine. Molimo ekipe da poštuju raspored.

U nedelju 27. marta 2022. godine, sa početkom u 10.00 časova, održaće se minibasket festival, u Knjaževcu, u hali Kaplar. Popunjenu prijavu treba poslati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do srede, 23. marta 2022. godine, do 14.00 časova. Prijava za festival se nalazi u prilogu.

Košarkaški savez Srbije je dostavio svoj plan i program rada i organizacije Minibasket takmičenja. Plan i program rada u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije se nalazi u prilogu.

U nedelju 12. septembra 2021. godine, sa početkom u 10.00 časova, održaće se minibasket festival, u Svrljigu, na otvorenim terenima. Prijava za festival se nalazi u prilogu.