Minibasket festival u Zaječaru, u organizaciji KK Bin, je zakazan za 27. maj 2023. Popunjen obrazac prijave potrebno je dostaviti, najkasnije do 24. maja na mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

U nedelju 14.maja 2023.godine, u Boljevcu održan je 25. po redu minibasket festival, drugi po redu u ovoj godini. Festival je održan u sportskoj hali u Boljevcu u organizaciji košarkaškog kluba „Rtanj“ i Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija.
Na festivalu učešće je uzelo oko 200 dečaka i devojčica različitih uzrastnih kategorija od 2012. do 2016. pa i mlađeg godišta iz sledećeh 7 klubova sa našeg regiona: KK „Svrljig“ Svrljig,  KK „Rtanj“ Boljevac, KK „Bin“ Zaječar, KK „ Leda“Кnjaževac , KK „Timok“ Zaječar, KK “Rudar 1903” iz Bora i  КК “Basketbor” iz Bora.

Minibasket festival u Boljevcu je zakazan za 14. maj 2023. Popunjen obrazac prijave potrebno je dostaviti, najkasnije do 09. maja na mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

U nedelju 23.aprila 2023.godine u Zaječaru održan je 24. minibasket festival, prvi po redu u ovoj sezoni. Festival je održan u hali Кraljevica u Zaječaru u organizaciji košarkaškog kluba „Timok“ i Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija.
Na festivalu učešće je uzelo 300 dečaka i devojčica različitih uzrastnih kategorija, od 2012. do 2016. godišta, iz sledećeh 9 klubova sa našeg regiona: KK „Svrljig“ Svrljig, KK „Mladost Vesna“ Bela Palanka, KK „Rtanj“ Boljevac, KK „Bin“ Zaječar, KK “Zlatara“ Majdanpek, KK „ Hajduk Veljko“ Negotin, KK „Timok“ Zaječar, KK “Niš” Niš i OКК “Junior” iz Niša.

Koordinatori Minibasket festivala na regionau Istočna Srbija, pozivaju klubove da prijave ekipe za festival u Zaječaru. Festival će se održati 23. aprila 2023. godine. Obrazac za prijavu, koji se nalazi u prilogu, potrebno je dostaviti, putem maila, najkasnije do 18. aprila 2023.

U nedelju 29.maja 2022.godine u Zaječaru održan je 23. minibasket festival, drugi po redu u ovoj sezoni. Festival je održan u hali Кraljevica u Zaječaru u organizaciji košarkaškog kluba „Timok“ i Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija.
Na festivalu učešće je uzelo 330 dečaka i devojčica različitih uzrastnih kategorija iz sledećeh klubova sa našeg regiona: kk „Кnjaževac 1950“, kk „Leda“ Кnjaževac, kk „Svrljig“, kk „Mladost Vesna“ Bela Palanka, kk „Rtanj“ Boljevac, kk „Bin“ Zaječar, kk „Rudar 1903“ Bor,kk “Zlatara“ Majdanpek, kk „ Hajduk Veljko“Negotin  i kk „Timok“ Zaječar.

Raspored na minibasket festivalu, u nedelju 29. maja 2022. godine, u Zaječaru, se nalazi u prilogu. Molimo ekipe učesnice da se pridržavaju rasporeda kako bi organizacija protekla u najboljem redu. 

U prilogu se nalazi prijava za minibasket festival u Zaječaru, koji je zakazan za nedelju 29. maj 2022. godine. Rok za prijavu ekipa je UTORAK 24. maj 2022. godine.

U nedelju 27.marta 2022. godine u Knjaževcu, održan je 22. minibasket festival, prvi po redu u ovoj sezoni. Festival je održan u hali Kaplar u Knjaževcu u organizaciji košarkaškog kluba „Knjaževac 1950“ i Regionalnog košarkaškog saveza Istočna Srbija.Na festivalu učešće je uzelo 240 dečaka i devojčica različitih uzrastnihkategorija iz sledećeh klubova sa našeg regiona: KK „Knjaževac 1950“, KK „Leda“ Knjaževac, KK „Trijumf“ Niš, KK „Svrljig“, KK „Mladost Vesna“ Bela Palanka, KK„Rtanj“ Boljevac i KK „Timok“ Zaječar.

U prilogu se nalazi raspored utakmica na minibasket festivalu u Knjaževcu, u nedelju 27. marta 2022. godine. Molimo ekipe da poštuju raspored.