U prilogu se nalazi obrazac za licenciranje ekipa 3. MRL Istok. Molimo ekipe da u što kraćem roku dostave popunjen obrazac za licenciranje, a da pre toga regulišu status trenera kod UKTS.

U prilogu se nalazi obrazac za licenciranje ekipa učesnica takmičenja 1. ŽRL Jug 2 u sezoni 2022/2023.

U prilogu se nalaze obrasci prijave za takmičenja 1. muška regionalna liga, 1. ženska regionalna liga, prvi i drugi stepen muškoj i ženskog Kup takmičenja kao i prijave za MK takmičenja ( kvalifikacije za Roda i Triglav KSS lige, kvalifikacije za RKS kvalitetne lige i regionalne lige RKS ). Na svakom obrascu prijate nalazi se i rok do kog se treba poslati prijava za određeno takmičenje.
Mole se klubovi da popunjene prijave dostave putem maila na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do datuma koji se nalazi na prijavi.

Komisija za Takmičenja je dostavila obrazac koji je potrebno popuniti kada ekipa / klub, odlaze na neki međunarodni sportski događaj. Popunjen obrazac se dostavlja putem maila Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kao i na mail Komisije za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Licenciranje ekipa 3. MRL istok, je zakazano za 6. maj 2022. godine, od 11.00 do 16.00 časova u kancelariji RKS istočna Srbija. Za licenciranje je potrebno popuniti Obrazac Licenca-ekipe-LL-2022 ( u prilogu ), regulisati status trenera ekipe kod UKTS ( uraditi najkasnije do 5. maja zbog platnog prometa ), dostaviti ekipni lekarski pregled za svakog igrača na licenci, dostaviti odgovarajuće kartone igrača sa odgovarajućim godištima.

U prilogu se nalaze potrebni obrasci za odigravanje utakmica mlađih kategorija. Jedina izmena je kod obrasca za projavu igrača koji je sada, ujedno, i Covid izjava. Molimo službena lica i klubove da popunjene obrasce dostavljaju Komesaru takmičenja.