Obrazac za prijavu ekipa za učešće u 3. MRL, 2. ŽRL i letnja MK takmičenja, se nalazi u prilogu.

U prilogu se nalazi obrazac Pristupnice koji se koristi za prelaske igrača, kao i za prve registracije/upise, igrača. Primeri popunjenih Pristupnica se nalaze isto u prilogu.
Kod prelaska igrača, pored uredno popunjene Pristupnice, sa slikom, prilaže se sken pasoša.
Za prvi upis/registraciju, pored popunjene Pristupnice, sa slikom, prilaže se Izvod iz matične knjige rođenih, i poželjno je, sken pasoša.
Pri prvom upisu/registraciji, ako je igrač rodjen van Srbije, obavezni su i obrasci National Team Declaration, kao i Players Self - Declaration (primer kako treba popuniti je isto u prilogu), sa obaveznim skenom važećeg pasoša, u slučaju dvojnog državljanstva, prilažu se oba pasoša.

U prilogu se nalazi obrazac za licenciranje ekipa 3. MRL Istok. Molimo ekipe da u što kraćem roku dostave popunjen obrazac za licenciranje, a da pre toga regulišu status trenera kod UKTS.

Komisija za Takmičenja je dostavila obrazac koji je potrebno popuniti kada ekipa / klub, odlaze na neki međunarodni sportski događaj. Popunjen obrazac se dostavlja putem maila Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , kao i na mail Komisije za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

U prilogu se nalazi obrazac prijave za 2. memorijalni 3x3 turnir "Ivan Ica Jovanović".