U prilogu se nalaze obrasci za licenciranje ekipa mlađih kategorija. Za licenciranje je potrebno da klub dostavi kompletnu dokumentaciju koja podrazumeva: licencni spisak sa pečatom i potpisom, kartone igrača u bojama koje odgovaraju ovosezonskim godištima, lekarski pregled i za ovu sezonu, Izjava igrača COVID-19. Izjava igrača COVID-19 treba biti potipsana od strane svih osoba koje će se naći na licenci ekipe ( igrači, treneri, pratioci ). Molim klubove da na vreme regulišu svoje obaveze ka UKTS kako bi mogli nesmetano da urade licence ekipe.

Kancelarija RKS istočna Srbija objavljuje set dokumenata koji su potrebni za odigravanje utakmice. Novina u odnosu na prethodnu sezonu su COVID 19 izjave za igrače i pratioce, kao i za službena lica na utakmici. COVID 19 izjave su obavezna dokumentacija koja se dostavlja komesaru uz dokumentaciju.

Kancelarija RKS IS, iz koje se vode kvalifikacije za Roda/Triglav lige Srbije, objavljuje obrasce za licenciranje ekipa kao i OBAVEZNU izjavu igrača, trenera i pratilaca. Pored popunjenog obrasca za licenciranje, popunjenih kartona igrača i lekarskog pregleda, ove sezone je OBAVEZAN deo dokumentacije za licenciranje i Izjava igrača, trenera i pratilaca COVID 19 ( svi koji se nalaze na licencnom spisku ). Kompletnu dokumentaciju treba dostaviti komesaru Dušanu Vasiću na uvid u predviđenim terminima za licenciranje.

U prilogu se nalazi Izjava koju je potrebno da SVAKI igrač, trener i pratilac, koji će se naći na licencnom spisku ekipe, popuni i potpiše. Ova Izjava je sastavni deo dokumentacije za licenciranje ekipe za sezonu. Ostalu potrebnu dokumentaciju možete naći na linku http://www.rksis.rs/dokumenta/obrasci/2099-licenciranje-ekipa-1-mrl-i-1-zrl-09-09-2020 .

Licenciranje za takmičenja 1 MRL Istok kao i 1. ŽRL Jug 2, počinje od 14. septembra 2020. Klub je u obavezi da Komesaru takmičenja dostavi kompletnu i urednu dokumentaciju za licenciranje. Kompletna dokumentacija podrazumeva: popunjen obrazac za licenciranje sa potpisom i pečatom, lekarski pregled igrača, kartoni igrača sa slikom (odgovarajuća boja za godište igrača) kao i kopiju izvoda ili uplatnice za trenera ka UKTS.

U prilogu objavljujemo obrazac raskida ugovora.

U prilogu objavljujemo najnoviji obrazac Molbe kluba za prijem u članstvo Košarkaškog saveza Srbije. 

 Prijava ekipa za kvalifikacije Kvalitetnih liga KSSa ( Roda juniorska, Triglav kadetska muška i ženska liga ) je do 3. septembra 2020., prijava ekipa za kvalifikacije Međuregionalnih liga RKS ( juniori, kadeti i pioniri ) je do 4. septembra 2020. godine. kao i prijava za regionalnu ligu RKS istočna Srbija.
Obrasci prijava se nalaze u prilogu. Potrebno je da popunjen, pečatiran i potpisan obrazac, dostavite na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do predviđenog roka.

U prilogu se nalazi sva potrebna dokumentacija za dobijanje Dozvole/ Odobrenja za sezonu 2020/2021. Novina u odnosu na prethodnu godinu je obrazac IZJAVA DZS RКS IS 2020_2021, koju je potrebno popuniti, potpisati od strane ovlašćenog lica, pečatirati i poslati uz popunjen ZAHTEV ZA IZDAVANJE DOZVOLE ZA SEZONU kao i svu potrebnu dokumentaciju iz DELA 5 obrasca. Obrazac izjave se dostavlja u cilju smanjenja dokumentacije koja je već dostavljena a nije došlo do izmena iste.

Takmičarska komisija KSS je dostavila obrazac ugovora o profesionalnom angažovanju igrača. Ugovor se nalazi u prilogu.