U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko taktičkog usavršavanja, održaće se, edukativni trening za igrače iz Istočne i Južne Srbije, 2007. i 2008. godište. Trening će se održati u Leskovcu, u maloj sali hale Dubočica, u subotu 06.03.2021g. od:

U NEDELJU 21.02.2021. u Pirotu u sali ″Tehničke škole″, održaće se četvrti Regionalni kontrolni trening, zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije po rasporedu datom u tabeli. Klubovi su obavezni da pošalju igračice na kontrolni trening po sopstvenoj proceni, okvirno 3-5 igračica po godištu. Igračice su obavezne da budu 30 minuta pre navedenog vremena za trening u sportskoj opremi i da ponesu loptu za trening. Pridržavati se mera kriznog štaba u vezi COVID 19. Prisustvo roditelja i trenera na treningu je ZABRANJENO.

U NEDELJU 24.01.2021. u Nišu, u OŠ ″Dušan Radović″, održaće se treći Regionalni kontrolni trening, zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije po rasporedu datom u tabeli. Klubovi su obavezni da pošalju igračice na kontrolni trening po sopstvenoj proceni, okvirno 3-5 igračica po godištu. Igračice su obavezne da budu 30 minuta pre navedenog vremena za trening u sportskoj opremi i da ponesu loptu za trening. Pridržavati se mera kriznog štaba u vezi COVID 19. Prisustvo roditelja i trenera na treningu je ZABRANJENO.

Prema planu razvojno-selektivnog programa КSS u sezoni 2020/21. radi uvida u postojeći potencijal igračkog kadra, održaće se kontrolni treninzi i selektivna okupljanja za igrače  istočne i južne Srbije, godišta 06,07,08 i 09, u planiranim terminima. Кontrolni treninzi će se održati u Aleksincu u sportskoj hali u nedelju 31.01.2021. godine u sledećim terminima:

U prilogu se nalazi dopis za odlaganje regionalnog treninga za devojčice koji je trebalo da se održi u Nišu. Trening se pomera za januar 2021.

U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača,kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko-taktičkog usavršavanja  održaće se  kontrolno-edukativni treninzi za igrače 2005. i 2006. godišta iz centralne, zapadne, istočne, južne Srbije i raško-kosovsko-metohijskog regiona. Treninzi će se održati u Кragujevcu u  hali hotela ŠUMARICE, u ponedeljak i utorak, 14. i 15. decembra 2020. godine, u sledećim terminima:

U NEDELJU 15.11.2020., u Leskovcu u SRC ″Dubočica″, održaće se drugi Regionalni kontrolni trening, zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije, po rasporedu datom u tabeli. Klubovi su obavezni da pošalju igračice na kontrolni trening po sopstvenoj proceni, okvirno 3-5 igračica po godištu. Igračice su obavezne da budu 30 minuta pre navedenog vremena za trening u sportskoj opremi i da ponesu loptu za trening, pridržavati se mera kriznog staba u vezi COVID 19. Prisustvo roditelja i trenera na treningu je ZABRANJENO.

U okviru programa kvalitetnog razvoja igrača, kontinuiranog praćenja i individualnog tehničko - taktičkog usavršavanja, održaće se edukativni trening za igrače, iz Istočne i Južne Srbije, 2007. i 2008. godište. Trening će se održati u Pirotu u sportskoj hali Кej u nedelju 08.11.2020g.od:

U NEDELJU 18.10.2020.  u Beloj Palanci u SC ″Banjica″ ,  održaće se prvi Regionalni kontrolni trening , zajednički za igračice Regiona Istočne i Južne Srbije po rasporedu datom u tabeli. Klubovi su obavezni da pošalju igračice na kontrolni trening po sopstvenoj proceni , okvirno 3-5 igračica po godištu. Igračice su obavezne da budu 30 minuta pre navedenog vremena za trening u sportskoj opremi i da ponesu loptu za trening.Pridrzavati se mera kriznog staba u vezi COVID 19. Prisustvo roditelja i trenera na treningu je ZABRANJENO.

Prema planu razvojno - selektivnog programa КSS u sezoni 2020/21. radi uvida u postojeći potencijal igračkog kadra, održaće se kontrolni treninzi i selektivna okupljanja za igrače istočne i južne Srbije godišta 06.,07.,08. i 09. u planiranim terminima. Кontrolni treninzi će se održati u Vlasotincu u SRC Vlasina u subotu 10.10.2020. godine u sledećim terminima: