Prvostepene odluke prelaznog roka "72 sata" pre početka takmičenja, nalazi se u prilogu.

Konačne odluke septembarskog prelaznog roka se nalaze u prilogu.

U prilogu se nalaze prvostepene odluke redovnog septembarskog prelaznog roka. Svi klubovi čiji prelasci su označeni kao sporni treba da u što kraćem roku dopune dokumentaciju kako bi igrači bili spremni na vreme za licenciranje. Odluke se nalaze u prilogu.

Kompletan pregled dospele dokumentacije za septemvarski prelazni rok možete pogledati u prilogu. Molimo klubove da ako uoče nepravilnost, kontaktiraju Kancelariju.

U prilogu se nalazi pregled prispele dokumentacije za prelazak igrača u septembarskom prelaznom roku, do 31.8.2023. godine. Molimo klubove da kontaktiraju Kancelariju u slučaju da su uočili neku nepravilnost i podsećamo da je poslednji dan prelaznog roka PETAK 1. septembar 2023.

U prilogu se nalazi pregled prispele dokumentacije za prelazak igrača u septembarskom prelaznom roku, do 30.8.2023. godine. Molimo klubove da kontaktiraju Kancelariju u slučaju da su uočili neku nepravilnost i podsećamo da je poslednji dan prelaznog roka PETAK 1. septembar 2023.

U prilogu se nalazi pregled prispele dokumentacije za prelazak igrača u septembarskom prelaznom roku, do 29.8.2023. godine. Molimo klubove da kontaktiraju Kancelariju u slučaju da su uočili neku nepravilnost i podsećamo da je poslednji dan prelaznog roka PETAK 1. septembar 2023.

Komisija za takmičenje je dostavila Odluke preliminarnog prelaznog roka. Odluke se nalaze u prilogu.

Redovni septzembarski prelazni rok, otvoren je od 21. avgusta do 1. septembra 2023. godine. Kao i do sada, potpuna dokumentacija se dostavlja isključivo putem maila, regionalnoj kancelariji. Mail za dostavu prelazaka je Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Sve međunarodne prelaske, povratke iz inostranstva, slati na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. . Još jednok podsećamo klubove da se kompletno popune svi potrebni obrasci, SKENIRAJU, i pošalju putem maila. Isto tako vas molimo da se poštuju rokovi i ne odlaže za poslednji termin.
Sve potrebne informacije se nalaze u prilogu.