U prilogu se nalazi Odluka o visini boda u sezoni 2022/2023, kao i tabela članarina za klubove po rangu takmičenja. I ako je tabela iz 2019, tabela je važeća i u sezoni 2022/2023.

Takmičarska Komisija još jednom podseća službena lica o roku za plaćanje godišnje članarine. Sve informacije sa rokovima i uputstvu za plaćanje, nalaze se u prilogu.

Kalendar seniorskih i MK takmičenja Košarkaškog saveza Srbije, nalazi se u prilogu.

Komisija za takmičenja Košarkaškog saveza Srbije je dostavila početne tabele muških i ženskih regionalnih takmičenja u sezoni 2022/2023. Tabele se nalaze u prilogu.

U prilogu se nalaze Početne tabele zimskih seniorskih liga u nadležnosti Košarkaškog saveza Srbije, za sezonu 2022/2023.

Komisija za takmičenja, Košarkaškog saveza Srbije, objavljuje završne tabele letnjih seniorskih liga, 3. MRL, kao i početne tabele zimskih seniorskih nacionalnih liga, 1 ŽLS, 2 MLS, 2 ŽLS. Tabele se nalaze u prilogu.

Komisija za takmičenje dostavlja završne tabele zimskih seniorskih liga u takmičarskoj sezoni 2021/2022. Tabele se nalaze u prilogu.

Takmičarska komisija Košarkaškog saveza Srbije je dostavila početne tabele Letnjih seniorskih liga. Tabele se nalaze u prilogu.