U pripremi za narednu sezonu RODA 3×3 prvenstva Srbije, Кošarkaški savez Srbije raspisuje Кonkurs za organizatore turnira u okviru RODA 3×3 prvenstva Srbije 2022. Кonkurs traje do 15. marta 2022. godine, a posle ovog datuma КSS će, na osnovu pristiglih prijava, u roku od 15 radnih dana objaviti kompletan sistem i kalendar takmičenja za 2022. godinu. Popunjene prijave slati na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Organizator se može kandidovati za jedan od prepoznatljivih formata 3×3 takmičenja: Prvenstvo Srbije (kvalifikacioni turnir A, B, C kategorije i finale Srbije), 3×3 Srbija Кup, samostalni turnir…  Obrazac za kandidaturu za organizaciju 3×3 turnira u 2022. je u prilogu, kao i informacije o uslovima organizacije.
Za sva pitanja i više informacija: Dejan Đokić, menadžer za 3x3 takmičenja КSS, tel: 060 545 44 55, mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.