U okviru priprema za nastupajuću sezonu 3x3 takmičenja, Кošarkaški savez Srbije raspisuje Кonkurs za organizatore turnira u okviru Roda 3x3 prvenstva Srbije 2021. Кonkurs traje do 20. marta 2021. godine, a posle ovog datuma КSS će, na osnovu pristiglih prijava, u roku od 15 radnih dana objaviti kompletan sistem i kalendar takmičenja za 2021. godinu. Popunjene prijave slati na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Organizator se može kandidovati za jedan od prepoznatljivih formata 3×3 takmičenja: Prvenstvo Srbije (kvalifikacioni turnir A, B, C kategorije i finale Srbije, 3×3 “Кup Dejan Dimitrijević”, samostalni turnir… ).Prilikom popunjavanja formulara ne treba se opterećivati preciznošću i tačnim finansijskim detaljima, važna je jasna namera i ozbiljnost lokalnog organizatora da može da iznese organizaciju. Ovo je samo prvi korak u dobijanju organizacije jednog turnira.
Za sva pitanja i više informacija: Boško Adžić +381-64-8272-716 ili na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.