Košarkaški savez Srbije ima čast da posle još jedne uspešne 3x3 sezone u kojoj je osvojena 4. po redu titula Svetskog šampiona , 1. titula Evropskog šampionata zatim dominacije naših igrača i timova na svetskom turu ali i nikad bolje organizovanog domaćeg prvenstva sa nesvakidašnjim finalom Srbije sa Trga Republike po 2. put organizuje novogodišnji turnir.

Novogodišnji turnir je od prošle godine prepoznat kao najveći basket turnir obzirom da okuplja sve takmičarske kategorije (10) i da se istovremeno odigrava na 3 terena.Kao prva federacija na svetu želimo i da krunišemo još 1. godinu za nama organizacojom najmasovnijeg turnira u centru Šumadije gde bi se okupilo preko 400 učesnika iz cele Srbije kao i svi relevantni činioci ovog novog Olimpijskog sporta. Naime, namera nam je da nekoliko dana pred Novu Godinu u hali „Šumadija sajma“ u prazničnoj atmosferi sa vama se podsetimo svih naših uspeha u protekloj sezoni ali i najavimo narednu . Iz tog razloga u hali biće postavljena FUN zone gde će se izložiti naša 2 osvojena trofeja u tekućoj godine (svetsko i evropsko prvenstvo). i ovaj put biće uključene mnoge takmičaarske kategorije, na vama je samo da odaberete svoju i borite se za bogat nagradni fond.
Predviđene takmičarske kategorije biće: PRO Seniori, Seniori amateri, Studenti, Veterani (Biznis liga), Seniorke, Juniori, Juniorke, Kadeti, Kadetkinje, Pioniri. U nogodošnjoj atmosferi organizator se potrudio da pored prazničnog druženja za sve kategorije kroz sponzorski pul obezbedi vredne novčane i robne nagrade. Predviđena vrednost ukupnog nagradnog fonda je preko 300 hiljada dinara i za svaku kategoriju određene su neke od nagrada (novčane ili robne). Sva tri prva mesta u svim kategorijama dobijaju medalje.

Pro Seniori nagrade:
1. mesto - 70.000,00 + sportska oprema KSS (PEAK) + medalje
2. mesto - 10.000,00 + sportska oprema KSS (PEAK) + medalje
3. mesto - sportska oprema KSS (PEAK) + medalje

Prijava&info:

Nenad Tanasijević – 060/0800 444
Nemanja Stojanović – 060/3477774
Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.