Obaveštavamo vas da će se ovogodišnje licenciranje obavljati u regionalnim centrima gradova Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Kraljeva i Čačka a ne u kancelariji Udruženja kako je do sada bila praksa. O datumima i tačnom vremenu izdavanja licenci obavestićemo vas naknadno.
Takođe, imajte na umu da smo ove godine omogućili preuzimanje trenerskih paketa od strane jednog predstavnika svakog  kluba kako bismo ispoštovali sve zdravstvene preventivne mere. Podsećamo da se svi trenerski paketi dobijaju tek nakon uplata licenci.

Za dobijanje punog Trenerskog paketa potrebno je izmiriti godišnju članarinu i kotizaciju za narednu sezonu. Dok se uplatom samo prvog dela (godišnje članarine) dobija osnovni Trenerski paket. ROK ZA UPLATU GODIŠNJE ČLANARINE I KOTIZACIJE JE 15. SEPTEMBAR 2020. KAKO BI SMO STIGLI DA URADIMO LICENCIRANJE TRENERA ZA LIGE KOJE POČINJU VEČ 26. SEPTEMBRA.
Premium Trenerski paket sadrži: set seminara BCB 2020 i Trenerskih dana Borivoje Cenić, novo izdanje časopisa Trener, knjigu “Vežbe osnovnih elemenata košarke” u izdanju UKTS-a, trenerski planer za sezonu 2020/21 i trenersku majicu.
Osnovni Trenerski paket sadrži: set seminara BCB 2020 i Trenerskih dana Borivoje Cenić i novo izdanje časopisa Trener.
Obnovu licenci za sezonu 2020/21 možete obaviti uplatom na tekući račun 205-114324-11, u poziv na broj staviti broj Vaše licence. Uplate možete obaviti i na licu mesta (u reg. centrima).
Napomena: Treneri donose priznanicu na uvid i za sve trenere istog kluba ukoliko su platili putem tekućeg računa.
U narednom periodu najavljujemo i obilazak svih regionalnih centara.