U Kikindi će se održati 14. međunarodni minibasket festival "Ranko Žeravica", u sportskoj hali "Jezero" 3. i 4. juna 2017.godine. Pravo učešća imaju dečaci i devojčice rođeni 2006.godine i mlađi.

Igra se na tri terena, na koševima visine 2,60 m i loptama veličine broj 5. Za vreme festivala biće organizovan seminar za trenere: "OD MINIBASKETA DO KOŠARKE". Prijave ekipa za učešće na Festivalu vršiće se do 1. juna 2017.godine na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili na mob. 0694968205 (poruka) sa naznakom: broj ekipa i željena satnica kao i datum dolaska!
Prijava se može izvršiti i direktno u Minibasket udruženju Srbije isključivo na e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ekipama kojima je potreban smeštaj u blizini hale, može se rezervisati na e-mail organizatora: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. po ceni od 1950 dinara (pun pansion).