Gradska opština Pantelej uz podršku Košarkaškog saveza Srbije, Regionalnog košarkaškog saveza Istočne Srbije, Košarkaškog saveza Grada Niša, Kancelarije za mlade grada Niša i donatora iz reda društveno odgovornih kompanija koje posluju na niškom području, po drugi put zaredom organizuje Humanitarni turnir u basketu „3X3“, u subotu 27.maja 2017. godine, sa zvaničnim otvaranjem u 10 časova.

Ovogodišnji Humanitarni turnir u okviru "3X3 RODA prvenstva Srbije 2017" igraće se na dva posebno opremljena terena koji će biti postavljeni na javnom prostoru ispred sedišta Gradske opštine Pantelej (Gutenbergova 4a). Sav prihod od kotizacije učesnika biće namenjen Udruženju „Čep za hendikep“ a donirana sredstva biće namenjena nabavci invalidskih kolica za teške pacijente Klinike za plućne i onkološke bolesti u Knez Selu, jer je humanitarni karakter i pomoć udruženjima koje se bave humanitarnim radom primarni cilj organizatora, pored kontinuirane popularizacije ove sportske discipline među mladima.
Prijavljivanje ekipa se vrši putem mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , a više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 060/42 222 77 Bojan.