Košarkaški Savez Srbije, FIBA i NBA u saradnji sa našim Udruženjem organizuju trenerski seminar u okviru 17. izdanja prestižnog kampa “Košarka bez granica” (Basketball without Borders – Europe). Kamp se održava u sportskoj hali Žarkovo u Beogradu od 15. do 18. avgusta. 2018. godine.

Seminar će se održati u petak 17.08.2018. od 14:30 do 16:30.
UKTS je obezbedio slobodan ulaz na seminar svim našim članovima. Molimo Vas da dođete na vreme jer je broj mesta ograničen. Prisustvo kampu van seminara nije dozvoljeno.
Kamp BWB Europe 2018 okupiće veliki broj sadašnjih i bivših NBA igrača, uključujući imena kao što su Nemanja Bjelica i Bogdan Bogdanović (Sacramento Kings), Nikola Jokić i i Gary Harris (Denver Nuggets) i Frank Kaminsky (Charlotte Bobcats).
Vlade Divac i Predrag Stojaković tandem legendarnih asova Sakramenta koji su učestvovali na prvom kampu 2001. godine, takođe će da učestvuju na događaju u Beogradu, zajedno sa još nekim igračima, bivšim košarkašima i trenerima.
NBA treneri takođe su potvrdili dolazak, a među njima su Greg Popović (San Antonio Spurs), Popeye Jones (Indiana Pacers) i Jacque Vaughn (Brooklyn Nets) koji će biti deo trenerskog dela kampa BWB Europe 2018. Marin Sedlaček (Philadelphia 76ers) i Patrick Hunt (predsednik Svetske asocijacije košarkaških trenera) biće u ulozi direktora kampa.
Sve detalje u vezi kampa možete pogledati na sledećim linkovima: